headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze Laos en Cambodja bouwstenen voor je maatwerkreis naar Laos of Cambodja. Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, eventueel met onze Thailand bouwstenen, maak je eenvoudig je eigen reis naar Laos en Cambodja op maat!


18 bouwstenen

Easy Landing Vientiane

3 dagen, 2 nachten

€ 75,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Vientiane staat de chauffeur al klaar om je naar je hotel te brengen voor de eerste twee hotelovernachtingen. Wel zo gemakkelijk!

lees verder »

Easy Landing Luang Prabang

3 dagen, 2 nachten

€ 95,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Luang Prabang word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Korte kennismaking met Laos

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 285,- p.p.

Ontdek in korte tijd de hoogtepunten van Laos! Vanuit Luang Prabang verken je de prachtige ongerepte natuur, tempels en musea. Je kan deze reis per privé-auto met chauffeur maken of per openbaar vervoer, wat je zelf wil.

lees verder »
Laos bouwsteen trekking Luang Prabang

Trekking door bergdorpjes bij Luang Prabang

2 dagen, 1 nachten

€ 125,- p.p.

Tijdens deze tweedaagse trekking maak je kennis met de bergdorpjes, mooie natuur & lokale bevolking in de groene omgeving van Luang Prabang. Je bezoekt verschillende hilltribes en overnacht in een bergdorp, een mooie belevenis!

lees verder »

Vanuit Vientiane naar het zuiden van Laos

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 1245,- p.p.

Ontdek met je eigen chauffeur en een Engelssprekende gids het groene en ongerepte zuiden van Laos. Je verblijft o.a. in het Khammouan NP, in het gezellige stadje Savannakhet en in Si Pan Don in de Mekong Delta!

lees verder »

Door het zuiden van Laos

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 775,- p.p.

Vanuit Pakse ontdek je per privé-vervoer het onontdekte zuiden van Laos. Je maakt een wandeling bij het Bolaven Plateau, gaat op zoek naar dolfijnen bij Don Khone en je fietst langs het lokale leven van Don Khong!

lees verder »

Per slowboat over de Mighty Mekong naar Thailand

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 219,- p.p.

Maak de unieke reis van Laos naar Thailand in een slowboat over de Mighty Mekong; een bijzondere en onvergetelijke ervaring! Je kunt kiezen tussen een privéboot of een openbare boot. Geniet van het uitzicht en het lokale leven langs de rivier.

lees verder »
Cambodja, een slapende tuktukdriver

Easy Landing Siem Reap

3 dagen, 2 nachten

€ 65,- p.p.

Siem Reap is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan Angkor Wat! In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

lees verder »
Cambodja, Phnom Penh: het Royal Palace

Easy Landing Phnom Penh

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 65,- p.p.

Phnom Penh ligt aan de ‘Mighty Mekong’! In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

lees verder »
Cambodja, monnik bij AngkorWat

Hoogtepunten van Cambodja: Phnom Penh & Siem Reap

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 175 vanaf,- p.p.

Phnom Penh ligt aan de ‘Mighty Mekong’, na 2 dagen in de hoofdstad reis je per bus naar Siem Reap, uitvalsbasis voor een bezoek aan de ruines van Angkor Wat!

lees verder »
Cambodja, Chambok

Homestay bij een lokale familie in Chambok

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 239,- p.p.

Vanuit Phnom Penh reis je per auto met chauffeur naar Chambok. Je maakt een stevige klim naar een waterval en overnacht bij een lokale familie!

lees verder »
Cambodja, Mondulkiri

Naar onontdekt Mondulkiri

4 dagen, 3 nachten

€ 385,- p.p.

Je verblijft enkele dagen in Mondulkiri, een heuvelachtige provincie tegen de oostelijke grens met Vietnam, zeer dunbevolkt, en vol watervallen, lokale dorpjes, en de bergstammen van Sen Monorom!

lees verder »
Cambodja, bambootrain

Via Battambang naar Siem Reap

3 dagen, 2 nachten

€ 185,- p.p.

Vanuit Phnom Penh reis je per bus & boot via Battambang, een klein stadje met mooie koloniale huizen, middenin de prachtige natuur door naar Siem Reap.

lees verder »

Van Siem Reap via Stung Treng en Kratie naar Phnom Penh

4 dagen, 3 nachten

€ 655,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen reis je per privé-auto met chauffeur door het rustige en onontdekte noordoosten van Cambodja van Siem Reap naar Phnom Penh, onderweg zie je geweldige uitzichten, dolfijnen, de Mekong watervallen en vele pagodes en tempels.

lees verder »
Cambodja, Kampot

Van Phnom Penh via Kampot naar Sihanoukville

3 dagen, 2 nachten

€ 369,- p.p.

Vanuit Phnom Penh reis je naar Kampot en bezoek je verschillende historische tempels en maak je een boottocht door schitterende natuur, je eindigt aan het strand van Sihanoukville.

lees verder »
Cambodja, Sihanoukville

Wuivende palmen in Sihanoukville

4 dagen, 3 nachten

€ 99,- p.p.

Sihanoukville is ideaal voor een heerlijk strandverblijf! In deze bouwsteen zitten drie overnachtingen, verder kun je ter plaatse bedenken waar je wel of geen zin in hebt!

lees verder »
Cambodja, Kep Lodge

Lekker luieren in Kep

4 dagen, 3 nachten

€ 145,- p.p.

Kep is een gezellige badplaats aan de zuidkust, waar je heerlijk kunt uitrusten en genieten van het strand na je rondreis door Cambodja.

lees verder »
Cambodja bouwsteen Koh Rong Sanloem

Tropisch paradijs Koh Rong Samloem

4 dagen, 3 nachten

€ 175,- p.p.

Een heerlijk relaxed strandverblijf op het gezellige kleine en rustige eiland Koh Rong Samloem, met kristalhelder water, hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 2 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider