headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De volgende Cambodja excursies zijn naar keuze vooraf extra in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van daar toepassing zijn. Enkele excursies zijn op individuele basis met privé-vervoer en bij andere sluit je aan in een internationale groep, met vervoer per bus. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van al onze excursies in Cambodja:


7 excursies

Cambodja, excursie AngkorWat

De beroemde tempels van Angkor Wat

€ 97,- p.p.

Een bezoek aan de beroemde tempels van Angkor Wat is een must tijdens je verblijf in Siem Reap. Tijdens deze excursie van een hele dag ga je samen met een privé-gids op pad naar de tempels, een monument van wereldformaat.

lees verder »
Cambodja, excursie Mekong sunset

Phnom Penh: Zonsondergang op de Mekong!

€ 23,- p.p.

Rond 17.00 vertrek je met de Mekong Flower Boat vanaf de aanlegsteiger aan Sisovath Boulevard, voor een gezellige boottocht met meestal een adembenemende zonsondergang.

lees verder »
Cambodja, excursie Tuol Sleng

Phnom Penh: Bezoek aan de Killing Fields & Toul Sleng

€ 48,- p.p.

In de buurt van Phnom Penh liggen de bekende Killing Fields en het Tuol Sleng museum, indrukwekkende gedenkplaatsen die tijdens je bezoek aan Phnom Penh eigenlijk niet mogen ontbreken.

lees verder »
Cambodja, excursie Mekong Island

Phnom Penh: Fietstocht op Mekong Island

€ 59,- p.p.

Tijdens deze fietstocht over verschillende eilandjes in de Mekong (ten noorden van Phnom Penh) maak je kennis met het ‘echte’  leven op het Cambodjaanse platteland. Je wordt in de ochtend opgehaald bij je hotel en naar het beginpunt gebracht.

lees verder »
Cambodja, excursie Oudong

Phnom Penh: Een dag naar Oudong

€ 65,- p.p.

In de ochtend vertrek je samen met je privé-gids per tuktuk vanuit je hotel in Phnom Penh. Je stopt onderweg eerst bij een lokaal dorpje dat bekend staat om haar zilversmeden, hier worden allerlei soorten zilveren sieraden gemaakt.

lees verder »
Cambodja, excursie tropisch eiland

Kep: Een dagje naar tropisch eiland Koh Tonsay

€ 78,- p.p.

Rond 10.30 vertrek je per vissersboot naar Koh Tonsay (of: ‘rabbit island‘), een tropisch eilandje op zo’n 5 kilometer van Kep. Op dit eiland kun je heerlijk genieten van de prachtige witte zandstranden en de helderblauwe zee.

lees verder »
Cambodja, excursie platteland per motor

Kep: Per motor over het platteland

€ 66,- p.p.

Deze excursie per tuk-tuk of motorbike met chauffeur geeft je een kijkje in het echte Cambodjaanse leven, je bezoekt het platteland rondom Kep. Onderweg zie je zoutvelden, rijstvelden en mangrovebossen, je rijdt over onverharde wegen langs de kust.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 18 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider