headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

We hebben een fantastische reis gehad en zijn onder de indruk van jullie organisatie. Het was voor ons de eerste keer dat we niet zelf alles regelden.

 

We hebben een fantastische reis gehad en zijn onder de indruk van jullie organisatie. Het was voor ons de eerste keer dat we niet zelf alles regelden. We hoopten door dat aan een reisbureau (jullie) uit te besteden zelf wat tijdwinst te boeken. Dat is gelukt, want het klopte werkelijk allemaal!! Op alle momenten dat iemand ons op zou moeten wachten/halen was die er ook, veelal zelfs eerder dan de afgesproken tijd. Daardoor konden we super efficiënt en heel ontspannen reizen. Dank daarvoor.

 

Ook goed dat jullie ter plaatse contact hebben met organisaties die de lokale bevolking steunt. We hebben vele workshops gezien/gevolgd en op die manier ook met de plaatselijke gebruiken en bevolking kennis gemaakt.

 

We gaan een volgende keer weer graag met jullie op pad!!

— Arjan en Manita - Vietnam & Cambodja

De reis van ons leven! Vooral de bouwsteen ‘Zuid Laos’ was één groot feest!

 

Het was inderdaad de reis van ons leven!

 

Vooral de bouwsteen ‘Zuid Laos’ was één groot feest; mede door de gids en zijn chauffeur.

— Marja & Paul de Graaf, Delft - Thailand, Laos & China

Wij en de kinderen hebben er volop van genoten…..

 

Het was een erg indrukwekkende reis in China! Wij en de kinderen hebben er volop van genoten, absoluut een aanrader voor anderen!

Bedankt voor het snelle efficiënte werk van jullie kant. We gaan zeker volgend jaar/ jaar erna weer met het hele gezin naar een andere verre bestemming.

— Monique & gezin - China

We zijn ook deze keer weer zeer tevreden over Outsight

 

We hebben een prachtige vakantie en zalige tijd gehad.

De chauffeur gedurende de reis en de meneer die onze excursie begeleide in Phnom Pen waren vriendelijk, ervaren en behulpzaam. Een groot voordeel was dat beide goed Engels spraken waardoor we veel konden vragen en leren over het land.

Veel moois gezien &  ervaren, we zijn uitgerust en hebben een voldaan gevoel. Ook Bali was heerlijk en gaf rust. Beide landen roepen om meer!

 

Bedankt Kim voor je vlotte behandeling van onze boeking, je advies en organisatie van onze mooie reis! We zijn ook deze keer weer zeer tevreden over Outsight en willen je bedanken voor al je geregel en goede zorgen.

— Frank en Ralph - Cambodja

Ik kijk er nu al naar uit om mijn volgende reis bij jullie te boeken!

 

Ik wil je graag nog eens via mail persoonlijk bedanken voor onze prachtige reis die wij hebben mogen beleven in Vietnam.

Werkelijk alles was perfect geregeld en de gemaakte afspraken waren stipt op tijd.  Zelf het weer was perfect met maar één bui op 14 dagen.

Kortom een super reis waarin we veel bezocht en beleefd hebben, met een zeer vriendelijke bevolking.
Ik kijk er nu al naar uit om mijn volgende reis bij jullie te boeken.

— Stefaan Knockaert & familie, Ruddervoorde (België) - Vietnam